Lets Find A Cure For Stupid People plakat

let's find a cure for stupid people

Steven Rhodes er en unik og spændende kunstner med base i LA, hvis fanskare kun bliver større og større. Det mener vi, her på supermerch.dk er helt fortjent. Bl.a. er en af hans mest kendte tegninger let's find a cure for stupid people, en af vores mest solgte på webshoppen. For hans kunst er ikke bare enorm flot, men det har en fantastisk undertone af sarkasme og provokation.

Steven Rhodes er kendt for hans retro tegninger, der har referencer til den amerikanske kultur. Mange af hans tegninger ligner ved første øjekast, bare en retro reklame tegning, lige end til man kigger nærmere og læser hvad der står.

Hvis du har brug for en plakat til dit kontor eller til dit hjem, som uden tvivl vil pynte og ikke mindst give dig og dine gæster lidt at snakke om, så er Steven Rhodes plakater lige noget for dig.

Han har selvfølgelig lavet mange andre end bare let's find a cure for stupid people. Bl.a. er Worship Coffee en ret populær vare som krus, du kan se vare lige her.

En anden kunde favorit er hans "rejse plakat" See You Later Assholes. Der med den lille pige ser uskyldig ud, men med et provokerende udsagn. En plakat der vil pynte overalt.

Han er selvfølgelig leveringsdygtig med mange flotte og små provokerende kunst, som går sig rigtig godt på plakater eller på krus.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.