Gundam - Gunpla - Model Kits

Nyhed hos Supermerch.dk - Gundam - Gunpla - Model kits

Gunpla, Gundam, Model Kits

Aoshima logo   Toynami Logo      Hoya Toys LogoTamashii Nations logo    Kotobukiya logo    Good Smile Company logo

Gunplas verden er meget stor og varieret, men supermerch.dk er her for at sikre, at du kan få de bedste produkter til de bedste priser.

Supermerch.dk fører Gundam-modeller, Gunpla-modeller og modelsæt On Demand - Som du kan se lige her

Supermerch.dk er en dansk virksomhed, som er specialiseret i salg af gundam, Gunpla og modelsæt.

Vi har de bedste priser i Europa. Du kan finde alt, hvad du leder efter, lige fra Gundam og Gunpla til modeller af alle slags.

Du kan selvfølgelig også købe andre varer som tøj, krus, caps, collectibles og meget andet.

Vi er meget glade for at kunne tilføje Gunpla, Gundam modelsæt og andre Gundam relaterede produkter til vores allerede fantastiske produktlinjer. Vi har selv været fans af Gunpla i et stykke tid nu, og vi er derfor glade for, at vi kan tilbyde disse varer til vores kunder til de bedste priser i Europa. (selvfølgelig til samme gode og høje serviceniveau)

Vi ved, at du vil elske vores udvalg af Gunpla, Gundam modelsæt og andre produkter relateret til Gundam.

Gundam-franchisen er en japansk science fiction-medieserie skabt af Sunrise. Den har gigantiske robotter (mecha) og mere end 38 anime-serier, inklusive den velkendte Mobile Suit Gundam, Mobile Suit Zeta Gundam og Mobile Suit Gundam Seed.

Gunpla er en serie af plastikmodelsæt baseret på mecha-designerne fra anime-serien Mobile Suit Gundam. Ordet "Gunpla" stammer fra "Gundam plastic model."

Modelsæt er forståeligt nok blevet utroligt populære. Vi er selv blevet mega fans, det kommer jer til gode nu.

Vi er derfor også meget stolte over, at kunne meddele, at vi nu fører Gundam og Gunpla modelsæt.

Dette er et stort skridt for os, da det betyder, at vi nu er i stand til at tilbyde de bedste priser i Europa på disse varer.

Vi vil også gerne forsikre dig om, at vi kun fører de bedste produkter fra bl.a. Bandai, Kotobukiya, Toynami, Aoshima og mange flere.

Hvis du ser et produkt som vi ikke har på webshoppen, så tøv endelig ikke med at skrive til os på kontakt@printbyorder.dk. Vi kan med stor sandsynlighed skaffe dit ønske hjem hurtigt og billigt!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.