Grå t-shirt med Deadpool ansigt logo

Vore merch brands del 3

Spider-Man

With great power merchandise comes great responsibility attitude. Her kan du finde fede krus og t-shirts til at gøre hverdagen lidt sejere med din personlige friendly neighbourhood Spider-Man. Gør Uncle Ben stolt ved at repræsentere Peter Parker og/eller Miles Morales med stil. Samtidig giver du så moralsk opbakning til at redde Brooklyn (eller Jorden på en god dag) fra et utal af skurke.

Og hvis du kom til at google Spiderman uden bindestreg, så er det helt ok - vi ved, hvad du mener. 

Avengers

Få lækkert merch med tidens absolut mest populære ensemble af superhelte eller slut dig til den nye verdensorden med en Thanos-t-shirt - altid i 100% bomuld, ellers ville der umuligt kunne være en mening i at udrydde halvdelen af universet. Sammenslutningen af Iron Man, Thor, Captain America, Spider-Man, Hulk, Black Panther og Black Widow med flere kan repræsenteres med lækkert merchandise til både filmene og det klassiske hold af Earth’s mightiest Heroes.

Captain America

“Nice cap, Cap,” er en kommentar, som du måske kan høre, hvis du køber vores lækre Captain America-baseball cap. Og hvis du ligesom Steve Rogers mest bruger caps til at skjule din identitet når du infiltrerer en Hydra-base, har vi også andet merchandise i form af lækre t-shirts i forskellige designs - både med Captain America’s ikoniske logo og med den originale Cap fra tegneserierne. I begge tilfælde kan du bruge dit nye merch til at redde Amerika og (dermed) verden fra nazister og/eller Thanos. 

Captain Marvel

Kan du flyve som Carol Danvers? Altså før hun blev til Captain Marvel. Hvis ikke, så kan vores lækre merch måske få det til at føles som om du kan, med t-shirts i militærstil så du både kan repræsentere en ægte badass og ligne en pilot på samme tid. Og hvis du kan flyve som hende efter hun blev til Captain Marvel, så er vi godt imponerede. Men en god t-shirt med et fedt symbol bliver man aldrig for stærk til at have på, så vi kan stadig tilbyde noget fedt merchandise til når du tager ud for at banke Thanos (næsten) alene.

Deadpool

Hvis nogen Marvel-karakter skulle købe sit eget merch, så ville Deadpool helt klart gøre det. Hvis der ikke allerede er en historie, hvor han invaderer Comic Con og dækker sig i sit eget swag, så er det nok kun et spørgsmål om tid. Vi er selvfølgelig klar til levere merchandise, som får selv Wade Wilson til at se godt ud - og indtil han selv melder sig, er du selvfølgelig velkommen til at købe lækre caps, t-shirts og en tote bag til dig selv. Den er ret fed, synes vi selv.

Guardians of the Galaxy

”I am Groot,” siger den måske viseste karakter i superhelteholdet Guardians of the Galaxy. Det siger måske lidt om, hvor meget omtanke de andre karakterer har, men om ikke andet, så ved selv Peter Quill, at Guardians-merch er fedt og endda Gamora ville synes, at Rocket ville være yndig med vores lækre Groot-t-shirt på. Det er svært at sige, om det merchandise ville få dig til at se lige så nuttet ud - i hvert fald ikke før du har prøvet det. Vi synes i hvert fald, at du skal give det et forsøg.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.