Sort t-shirt med Super Mario på fronten af t-shirt

Vore merch brands del 5

Ghostbusters

Lækre caps og t-shirts med det ikoniske Ghostbusters-ikon! Du kan blive lige så sej som Bill Murray ved at købe dette fantastiske merchandise til dig selv, en kæreste eller dine venner og familie. Vores merch viser alle slemme spøgelser, at de ikke er velkomne her, og kan helt sikkert bruges til at redde New York på en eller anden måde. Bare husk én ting: ”Don’t cross the streams.”

Jurassic Park

Steven Spielbergs klassiske film holder lige så godt i dag som den gjorde, da den kom ud i ’93. Derfor kan du - stadigvæk og sikkert altid - købe fedt Jurassic Park-merchandise til dig selv og dem, du holder af. Vi har t-shirts og caps med logoet, som får én til at tænke på raptors i køkkenet, en høm-høm på størrelse med Jeff Goldblum og dén scene med T-Rex og toilettet. Ingen park kan holde dig, når du først har vores merchandise på.

Disney

Er du prinsesse eller bounty hunter? Måske begge dele? Uanset hvad, så vil en fed, licenseret t-shirt fra Disney sikkert klæde dig. Alle designs er smukt og detaljeret udført, og ville gøre sig lige så godt på en plakat eller et maleri, som de gør på en t-shirt.

Træd ind i dit foretrukne Disney-univers med dette lækre merchandise og lev et andet liv - eller bliv her på Jorden og se enormt cool ud. Det er det fede ved godt merch - det kan begge dele.

Friends

Vi har lækkert Friends-merchandise med det klassiske serielogo og logoet for vennernes mødested, Central Perk. Vores t-shirts er ligesom alt vores merch i den bedste kvalitet og 100% licenseret, så du kan med god samvittighed repræsentere en af de mest populære serier nogensinde.

Desuden vil rigtig mange folk sikkert gerne vide, hvordan du har det, når du har sådan en t-shirt på. ”How you doin’?” 

Nintendo

Vi har et stort udvalg af Nintendo-merch, fra Mario til Legend of Zelda. Der er bl.a. t-shirts og messenger bags, og du kan også få dig en Super Mario-striktrøje. Vores designs går fra verdens nok sødeste Yoshi til en badass Link på en nærmest brutal baggrund, som ved første øjekast kunne være en plakat til en horrorfilm. Og hvis du er mere til det klassiske merchandise, så er Mario klar med sine klassiske logoer og en julesweater, som får alle omkring dig til at se stjerner (og svampe).

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.