Hvid t-shirt med Stewie fra Family Guy og tekst

Vore merch brands del 8

E.T.

Føler du nogle gange, at du er lidt anderledes end de andre? Som om du ikke helt passer ind? Har du prøvet at møde en 10-årig dreng ved navn Elliott Taylor og forsøgt at helbrede hans sår med din lysende, magiske pegefinger, bare for at opdage, at det bare var ketchup på hans halloween-kostume? Så er du måske E.T. the Extra-Terrestrial, og denne fantastiske t-shirt har ikke kun dit ansigt på, men også dine venners. Og hvis du ikke er E.T., så er det også ok. Klassisk merchandise er for alle, uanset hvor de kommer fra. Så må vi jordboer også gerne gå med merch, der egentlig er out of this world. 

Family Guy

Prøver din nyfødte at overtage verden? Har din hund et alkoholproblem? Kommer du nogle gange i situationer, som ender med, at du slås med en gigantisk kylling i en flere minutter lang montage, som foregår over hele din hjemby og ofte også til vands og i luften? Så hedder du måske også Peter Griffin, bor i Quahog, og har printet en milliard t-shirts med Stewie i en stilling, som forældre måske ikke skulle fotografere deres børn i. Og 25 med Brian, fordi han sneg sig ind i trykkeriet og skiftede designet.

At kvaliteten på det Family Guy-merch, som vi har opkøbt af en kognitivt udfordret tegneseriefigur faktisk er rigtig god, er lidt svært at forklare. Måske var du bare heldig. Måske har du en hemmelig identitet, som har forstand på merchandise. Det finder vi kun ud af ved at se næste sæson. Og den næste og… 

Friday the 13th

Spænd hockeymasken og sving din machete, det er tid til hygge med Freddy Krueger og Jason Voorhees! Vi har lækkert merchandise med de frygtindgydende karakterer i mere afslappede rammer, så både du og alle omkring dig kan opleve Freddy versus Jason i et spil billard på din t-shirt, eller se, hvad Jason laver på de fredage, som ikke er den trettende. Det er lidt mere casual, og vi synes faktisk, at en hawaiiskjorte klæder ham ganske godt. Lidt merch i den frie hånd ville dog fuldende billedet. Ville det være merch-ception?

G.I. Joe

Vores G.I. Joe-merchandise består af en t-shirt i virkelig lækker kvalitet med det ikoniske logo i holdbart print. Det er merch, som holder, uanset om du er fan af figurerne, tv-serierne, filmene, spillene eller bare er vild med G.I. Joe-memes. Det er nemlig en t-shirt med et enkelt og flot design, som både kan stå alene og repræsentere et af verdens absolut største brands. Nu ved du det. And knowing is half the battle!

Game of Thrones

”Winter is coming” er måske ikke det mest optimistiske ordsprog, men det er i hvert fald altid retvisende. Og det minder os om, at det er vigtigt at være klædt godt på. Derfor sælger vi lækre Game of Thrones-t-shirts med de største huses emblemer. Er du King in the North? Er du en Lannister, der kontrollerer tronen i syd? Eller er du en Targaryen, som overtager Westeros med drager fra et andet kontinent (igen)? Lige meget hvad, så har du brug for lækkert merchandise, ligesom alt for mange politiske spillere har brug for et lån fra the Iron Bank. Uden det rigtige merch er intet krav på tronen nemlig legitimt.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.