Sort Star Trek t-shirt med Trust Me Im A Doctor

Vore merch brands del 1

Star Trek

Vi har en bunke af Star Trek-merch med bl.a. krus, t-shirts og caps. Om du er til Kirk, Spock eller Picard, eller om du vil repræsentere The United Federation of Planets med flotte Star Fleet-logoer, så kan du finde noget merchandise til præcis det. Og så er der merch med de mest ikoniske citater: ”Live long and prosper,” ”to boldly go where no man has gone before,” og ”beam me up, Scotty,” er selvfølgelig med. Desuden har vi fået McCoy til at sige, ”trust me, I’m a doctor,” på en t-shirt. Det synes vi, er lidt fedt.

Marvel Comics

Vi har krus, t-shirts, caps og andet merchandise med Marvel Comics - her kan du finde lækre designs som klæder din indre (eller ydre) ultra-fan helt rigtigt på. Om du er til Deadpool, Spider-Man, Doctor Strange, Groot eller Thanos, så kan du helt sikkert finde merch som passer til dig. Hvis du foretrækker Marvel-helte med en mere militær baggrund, så er Captain America og Captain Marvel lige til højrebenet. The Punisher vil de måske ikke tale så meget om, men det skal ikke stoppe dig fra at få en lækker t-shirt med ham.

DC Comics

Vi har lækre caps og seje t-shirts med designs fra DC Comics! Du kan finde merchandise med Wonder Woman, Batman, The Joker, The Flash, Superman og Harley Quinn. Du vælger selv, om dit merch skal være farverigt med et billede af din yndlings-superhelt eller om du hellere (eller også!) vil vise din kølige stil med de klassiske symboler for Superman, Batman og The Flash. Og hvis du ikke kan bestemme dig mellem det nye og det klassiske, så kombinerer Harley Quinn de to sider med en lækker ”stay crazy!”- t-shirt. 

Batman

Du kan få caps, krus og t-shirts med tegneserieverdenernes nok mest ikoniske flagermus her. Dit nye merchandise kan være med det klassiske Batman-logo eller med The Caped Crusader i forskellige versioner og sammenhænge - med eller uden Robin. I samme omgang har vi også merch med The Joker, så du kan repræsentere det Arkham, som du gerne vil se. Eller du kan kombinere f.eks. en Bat-cap med en Joker-t-shirt og skabe en mere kompleks fandom.

Superman

Find krus, caps og t-shirts med Supermans ikoniske logo, som får et stort S til at stå for fred. At det klassiske merchandise samtidig har super kvalitet, er selvfølgelig et rent tilfælde - det ville jo være umuligt at skaffe supermaterialer fra Krypton og give dem briller på. Og vi lover absolut ikke, at det giver dig Supermans røntgensyn eller hjælper dig med at redde Metropolis fra denne uges superskurk. Men du kommer måske til at ligne Henry Cavill en lille smule mere end du ville uden dette seje merch, og det kan umuligt være en dårlig ting.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.