Hvid Kvinde t-shirt med retro tegning af Wonder Woman

Vore merch brands del 4

Iron Man

Hvis man tænker over det, kan det måske virke lidt misvisende, at den rigeste Avenger kaldes for Iron Man når han bare er en helt almindelig genius, billionaire, playboy, philantropist som har en vane med at gå i et nanotech-suit. Men at kalde ham Nanotech Man ville nok ikke spille med Tony Starks stil. ”Iron Man” ser også meget bedre ud på en t-shirt, som er det perfekte merchandise til at provokere Captain America bare en lille smule.

Du kan skaffe lækkert Iron Man-merch her på siden. Nanotech medfølger ikke, medmindre du hedder Peter Parker - og så kun måske.

The Punisher

Frank Castle, aka “The Punisher” er måske ikke det rareste menneske på jorden. Men han har et fedt logo, som ser godt ud på både t-shirts, tote bags og andet merchandise. Det kan du finde her, i høj kvalitet og med fri fragt. Og så krydser vi fingre for, at du nøjes med at emulere Punishers badass udseende. Eller for at vi i det mindste er på din side når det kommer til det - så var det jo os, der leverede det merch, som startede det hele. 

Wonder Woman

Selvom Gal Gadot gør det fantastisk som Wonder Woman, så er tegneserieversionen af den ikoniske badass-superheltinde noget helt særligt for os. Diana Prince er vores helt egen Princess Diana (of Themyscira), og vi synes, at du skal have noget af hendes merchandise. Dette merch er p.t. lækre t-shirts, hvor Wonder Woman viser sin Lasso of Truth og Bracelets of Submission (som symboliserer en advarsel imod netop at underkaste sig). Vi tror ikke, at han hun viser sin usynlige jet frem, men måske står hun bare op inde i den?

The Boys

“I can do whatever the fuck I want!” - citat Homelander. Om du vil have det citat på din t-shirt eller om du har valgt at være på side med The Boys, så har vi noget merch til dig. Vi har merchandise med Billy Butcher, Homelander og The Boys, selvfølgelig 100% licenseret og i den allerbedste kvalitet. Så vælger du selv, om du vil gå imod Vought International eller være en realitystjerne med superkræfter og uden ansvar. Vi dømmer ikke. Særlig meget.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.