Om Supermerch.dk

Om Supermerch.dk – en del af www.TheMovSer.dk og www.PrintByOrder.dk

Tak fordi du handler hos os. Supermerch.dk er en del af Filmsitet TheMovSer.dk og design selv t-shirt/plakat/krus PrintByOrder.dk (der også sælger merchandise engros og erhvervsbeklædning), som blev startet i 2019 af filmanmelderen og tv-værten John Slater, der i flere år var aktiv hos Pixel.tv. TheMovSer.dk havde et ønske om et uafhængigt film og serie nyhedsmedie.

Ideen med søstersiden PrintByOrder.dk og Supermerch.dk, var et ønske om at integrere John’s to store passioner, nemlig film og tøj. John har tidligere i en årrække arbejdet i tøjbranchen, med uddannelse i tekstil og arbejdet på et trykkeri, hvorved der opstod en stor passion for det kreative arbejde, som der ligger i at producere tøj med tryk. Det var dog vigtigt, at det skulle være lækker kvalitet, til konkurrencedygtige priser og en service der viser, at vores kunder betyder ALT!.

Supermerch.dk er ren salg til private og sælger alt der er relateret til film, serie, gaming og musik merchandise. Det er alt fra limited edition figurer, legetøj eller t-shirts og meget andet. Vi fører bl.a. billie eilish merch der tæller både t-shirts og hoodies, eller hvad med AC/DC merch? Vil du over i det gaming relaterede, så har vi flere brands, hvor vi bl.a. kan nævne Assassin´s creed, Super Mario, Nintendo o.m.a. Mangler du Pop Funko figurer er vi også leveringsdygtige og til de bedste priser i danmark. Sidst men ikke mindst har vi et fantastisk udvalg af film merch. 

Har du brug for at købe merchandise engros, så skal du over på PrintByOrder.dk, eller kontakte os på email: kontakt@printbyorder.dk att: engros. Design selv t shirt med print tilbydes både til private og virksomheder, for hvem har ikke brug for en t-shirt / cap med et billede eller design der passer lige til dig? For virksomheder findes der ikke bedre low cost markedsføring end lækre t-shirts eller caps med kvalitets tryk. Vi tilbyder selvfølgelig også brodering på bl.a. caps. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænserne

Det var dog også et vigtigt punkt for John at gøre en forskel. For selv om at man måske ikke kan redde verden, så kan og bør man prøve på, at gøre bare en lille forskel.

Derfor vil der på www.Supermerch.dk, ligesom på www.PrintByOrder.dk for hver solgte t-shirt gå 5 kr. til velgørenhed (kun ved salg til private). Det beløb der indtjenes til gode formål, vil blive delt op til flere organisationer. Vi støtter bl.a. fast Psykiatrifonden.

Kontakt os gerne med ideer til hvem der kunne have bruge for hjælp.

De allerbedste hilsner

John Slater

Ejer

billede af Ejer John Slater