Bæredygtighed

Bæredygtighed

Al vores emballage (forsendelsesæsker) vi bruger, er som minimum FSC certificeret. Vores forsendelsesposer som vi sender al vores film t-shirts i, kan du trygt smide ud i skraldespanden. Det kan du fordi, det er bioplast. Materialet er lavet af sukkerrør og derfor er der ikke brugt olie og gas til fremstillingen. Sukkerrør vokser meget hurtigt og er deraf også en fornybar ressource, der optager store mængder CO2 når de vokser.

Ved at smide posen i skraldespanden efter brug, så den havner på forbrændingsanlægget, gør posen ingen skade for miljøet – Den fordamper og bliver til kuldioxid og vand. Poserne er i øvrigt også produceret i Danmark

Derudover er vi også en del af MiljøvenlingPakning Projektet - Hvilket vi er rigtig glade for, da vi mener det er vigtigt at tage stilling og gøre noget

 

Vi er i gang med flere tiltag omkring genbrug. Derfor kan det ske, at når du får en vare, at kassen at din vare bliver sendt i en kasse som er brugt før. Det giver ikke bare mening økonomisk, men også en måde for os til at bidrage endnu mere til mindre spild. Derfor opfordrer vi også vores kunder, men også samarbejdspartnere, erhvervskunder til at genbruge det som kan genbruges.

Vi arbejder dog allerede på at finde endnu bedre og mere miljørigtige løsninger, når det kommer til vores æsker.

Men du kan også gøre meget selv, uden at det betyder du skal arbejde mere for det. Faktisk kan du ved kun at vaske t-shirts, hoodies og lignede ved maks 30 grader. I dag bliver tøj 100% rent ved 30 grader, grundet vaskemiddel i dag er blevet meget mere miljøvenligt, samtidig med at det er mere effektivt.

Vi anbefaler også kraftigt, at man dropper skyllemiddel. Dette grundet at stortset al skyllemiddel er fyldt med tensider, som både ødelægger tekstiler og trykket, men også er meget skidt for naturen.

Man kan også med fordel, vaske tøjet med vrangen ud og LET strække i det når det kommer ud af vaskemaskinen. Al dette vil også gøre, at du får glæde af dit tøj i meget længere tid, til glæde for dig selv og naturen.