Gundam Guide til Størrelser og Grades

Gundam Guide til Størrelser og Grades

Guiden til Gundam størrelser og grades

Bandai Spirits logo

Der er mange forskellige Gunpla-sæt derude, hvor nogle er mere enkle i forhold til andre. Nogle mennesker vælger at bygge Gunpla Kits, der er meget enkle, hvorimod andre vælger at bygge mere komplekse sæt. Der er noget for enhver smag at nyde i Gunpla-verdenen!

Du vil her få en liste og kort forklaring på de "karakterer" såkaldt Grades, der optræder i Gunpla modelsæt, så du har nemmere ved at forstå, hvad du ser på, når du browser på vores webshop.

Tilbage i Gunplas tidligste dage, der var kits noget anderledes end dem, vi har i dag. Måden de blev sat sammen på involverede brug af lim, hvilket gjorde dem meget mindre bevægelige end de snap-on modeller, vi har i dag. Derudover var disse Mobile Suits også meget mindre mobile, end hvad navnet antyder.

Når det kommer til modelfremstilling, er skala 1/144 et godt sted at starte. Det er vigtigt at færdiggøre dette Gundam-sæt, før du går videre til sæt af andre skalaer.

Evalueringerne er baseret på, hvor godt selve arbejdet er udført, og hvor meget ekspertise der er behov for.

Super Deformed SD

"Super Deformed" sæt er de mindste med hensyn til størrelse. Det er nemt at identificere SD-sæt på grund af deres store hoveder og misdannede kropsproportioner, hvilket gør dem velegnede til begyndere og unge.

Higher Grade HG

Den er støbt i farver, der ikke skal males, da de er af høj kvalitet. Dette er det nemmeste niveau for begyndere.

Real Grade RG

Real Grade har samme andel som deres High-Grade-modstykker (1/144), selvom de har flere detaljer end High-Grade-versionerne. Disse kommer med en indre struktur, der kan være lagdelt bag rustningen og ydre stykker. Det ligner et skelet i udseende. På grund af dette kan Gundam-modellen stilles på forskellige måder.

Master Grade MG

Disse har indviklede detaljer, hvoraf de fleste kommer med skeletrammer. Master Grade betegnelsen angiver deres overlegne kvalitet. Før en person anskaffer sig et Master Grade-sæt, skal en person først konstruere et par Gundam 1/144-modelsæt uafhængigt.

Perfect Grade PG

Perfect Grade almindeligvis kendt som PG-sæt er et af de største sæt, der er tilgængelige på markedet (undtagen Mega Size-sæt), og deres 1/60-skala gør, at de skiller sig ud i enhver Gundam-kollektion. Mega Size-sæt er de eneste andre sæt, der kan konkurrere i størrelse. Tillad venligst ikke, at Perfect Grades-sæt koster for at afholde dig fra at foretage denne investering, da du vil modtage dine penge fra det. Perfect Grades-sæt har den højeste pris.

Husk at nyde det

Der er noget altså noget særligt ved at lave noget med sine egne hænder. Det er inspirerende at se hvert stykke komme sammen, når man har klippet det. Men endnu mere, når man er færdig med at sammensætte sit Gundam-modelsæt. Det vil give dig en stor tilfredshed, når du ved, at du selv har opnået et super flot resultat.

Du vil være stolt af det du har lavet

Har du spørgsmål eller andet du meget gerne vil vide, så kontakt os endelig på vores Facebook messenger eller kontakt@printbyorder.dk

De bedste hilsner

Ejer - Supermerch.dk

John

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.