Om os

Hvem er Supermerch.dk?

Vi er filmnørder med ekspertise inden for tøj og den vidunderlige verden af merchandise - Nogle af kontorets favorit brands tæller brands som Superman, Rick and Morty, Star Wars, The Mandalorian, The Big Lebowski, Marvel Comic, DC Comics, 

Supermerch.dk er en del af filmsitet TheMovSer.dk og design selv t-shirt og plakat firmaet PrintByOrder.dk. Ejeren John Slater har tidligere været filmanmelder/filmredaktør og tv vært på Pixel.tv. I 2019 startede han filmsitet TheMovSer.dk der er et uhøjtideligt filmsite for både nørder og dem som bare skal have deres daglige fix, af filmanmeldelser og nyheder.

Allerede i februar 2020 åbnede PrintByOrder.dk der både producerer film merchandise, erhvervsbeklædning og ikke mindst design selv t-shirts, caps, plakater og krus - Dette både til private og erhverv. Gode priser og bedste kvalitet.

I 2022, blev det besluttet at Printbyorder skulle opdeles i 3 forskellige webshops, nemlig Printbyorder.dk - Supermerch.dk - Citatshirts.dk.

Printbyorder.dk er nu i dag ren B2B salg og erhvervstrykkeri.

Supermerch.dk er nu en verden af alt inden for licenseret merchandise. Det er alt fra t-shirts, plakater, Gundam, collectibles, statuer etc.

Citatshirts.dk Dette er til alle der vil design deres egen t-shirt, hoodie, plakater eller købe unikke og flotte kunst plakater, film artwork t-shirts, design selv krus, citater på t-shirts, krus, plakater o.m.a. 

Den røde tråd for alle firmaer er den gode service, gode kvalitet og der tages et socialt ansvar. Derfor går der 5.- pr. solgt t-shirt til Psykiatrifonden og ofte andre gode formål.

Kontaktformular