Hvid t-shirt med Atari logo på venstre bryst og gul og orange streger på brystkassen

Vore merch brands del 6

Yoshi

Hvis vi skal sige, hvem der er verdens mest nuttede dinosaur, så er Yoshi vores bedste bud. Blandt andet derfor har vi t-shirts med ham og vi synes, at du skal have én - så længe du ikke bruger ham som springbræt for at klare et ekstra svært hop. Selvom det måske er nødvendigt i spillene, så synes vi stadig, at det er synd.

Hvis du er bare lidt sødere ved Yoshi end den typiske Mario-spiller, så tror vi, at du vil blive rigtig glad for dette merchandise. Det får nemlig automatisk den, som har merch’et på, til at virke lidt mere sympatisk.

Super Mario

”It’s a-me, Mario!” - citat Brooklyns mest berømte italienske blikkenslager. Han har et stort forbrug af svampe og vi har et stort udvalg af merchandise, så du kan få dig f.eks. en striktrøje, t-shirt eller messenger bag med selveste Mario.

Vores merch er af høj kvalitet og lavet til at se godt ud, så vi ser helst, at du ikke kravler igennem alt for mange mærkelige afløbsrør i din nye julesweater - selvom vi er overbeviste om, at du ville få det til at se stilet ud. Og hvis du nu alligevel gør, så kan Yoshi måske hjælpe dig med at finde vej tilbage. 

NASA

Houston, we don’t have a problem. Det som vi har, er nemlig NASA-merchandise, som kan få dig til Mars eller månen - eller i hvert fald i den syvende himmel. Vi tilbyder caps og t-shirts med NASA-logoet i den bedste kvalitet, til både voksne og børn. Du kan vise din støtte til videnskaben og samtidig se stilet ud med dette lækre merch, som passer perfekt til både stjernekiggeri og indkøbsture.

South Park

Oh my god, they killed Kenny!” “You bastards!”

Vi har South Park-merchandise i form af lækre t-shirts i den bedste kvalitet med nogle af de mest kendte citater fra den hyper-populære serie.  Det betyder så også, at Cartman er den figur, som går mest igennem på vores merch, men det kan vel kun være en god ting? Du kan i hvert fald give din stil et ekstra løft ved at repræsentere drengene fra South Park, Colorado - og håbe, at du (ikke) bliver trukket med på deres bizarre eventyr. 

Hulk

Hvem er den stærkeste Avenger? Det kommer måske an på, hvem man spørger, men The Incredible Hulk A.K.A. Bruce Banner er uden tvivl med forrest i kapløbet. Vi har fedt merchandise med Hulk på t-shirts og caps, så du har det rigtige merch til at repræsentere den i hvert fald mest vrisne Avenger. Cap’en hører til Marvels Contest of Champions, hvor Hulk kæmper mod Thor - så får vi at se, hvem der er stærkest!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.