Pre-order Produkter Info

Vigtig info om Pre-Order produkter

Hvad er Pre-Order merchandise produkter og hvad betyder det for dig?

Det er varer, som bestilles forud fra forskellige producenter, såsom Sideshow Collectibles, Bandai, Iron Studios, bare for at nævne nogle få.

Ved mange af disse, så produceres der et vis antal og ved nogle laves de kun efter hvor mange bestillinger der kommer ind. Dog er der ved nogle af dem et maks antal på, for at gøre varen endnu mere unik og eftertragtet.

Vi har, lige som ved vores On Demand produkter, de bedste priser i EU. Det har vi fordi, vi har været ret gode til at forhandle os til ekstra gode priser og på grund af vores ret gode forbindelser. Ja, du andre. Ja, du er meget velkommen til at sammenligne priser hos vore danske konkurrenter og andre EU forhandlere.

Pre-order produkterne vi sælger er derfor IKKE til dig der skal bruge varen inden for et par dage, som du kan få ved alle vores andre merchandise produkter.

Har du en udfordring til os? Hvis du har set et produkt et andet sted, så tager vi hellere end gerne udfordringen på os, at få varen hjem til dig, og dette til en god pris. Det eneste du skal gøre er, at sende os et link med produktet til kontakt@printbyorder.dk og så undersøger vi muligheden for hvad pris og hvor lang tid der vil gå, til vi har varen hjemme.

Hvis varen er ekstra nedsat eller på anden vis et slag tilbud, så er det selvfølgelig ikke sikkert vi kan gøre det billigere. Men chancen er dog god. Vi undersøger i hvert fald gerne, for om vi kan matche eller gør det endnu bedre

Vi har nok Europas bedste netværk af producenter og forhandlere, det gør vi er ret så konkurrencedygtige på priser. Dertil vægter vi ærlighed og service højt.

Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os og vi vil gøre alt for, at du får det du ønsker til den bedste pris.

De bedste hilsner

Ejer

John Slater

Billede af ejer