On Demand Produkter Info

Info om On Demand produkter

Hvad er On Demand merchandise produkter og hvad betyder det for dig?

Det er varer vi har på fjernlager eller som er på lager hos producenten. Det betyder, at vi kan sælge varen billigere end alle andre. Ja, du er meget velkommen til at sammenligne priser hos vore danske konkurrenter og andre EU forhandlere.

Den lave pris kommer dog med en hage, det er at der er lidt længere leveringstid. Leveringstiden fra den er bestilt og til vi har varen hos os, ligger på cirka 1 til 3 uger, i meget sjældne tilfælde kan der gå lidt længere tid. 

On Demand produkterne vi sælger er derfor IKKE til dig der skal bruge varen inden for et par dage, som du kan få ved alle vores andre merchandise produkter.

Dertil også vigtigt at vide, når du betaler for varen, kan der i yderst sjældne tilfælde ske, varen ikke kan skaffes alligevel. Skulle det ske, så kontakter vi selvfølgelig kunden og aftaler nærmere. Ønskes der refundering af pengene, så sker dette MED DET SAMME og uden noget bøvl. Hos Supermerch.dk tror vi på at være transparente og 100% ærlige.

Har du en udfordring til os? Hvis du har set et produkt et andet sted, så tager vi hellere end gerne udfordringen på os, at få varen hjem til dig, og dette til en god pris. Det eneste du skal gøre er, at sende os et link med produktet til kontakt@printbyorder.dk og så undersøger vi muligheden for hvad pris og hvor lang tid der vil gå, til vi har varen hjemme.

Hvis varen er ekstra nedsat eller på anden vis et slag tilbud, så er det selvfølgelig ikke sikkert vi kan gøre det billigere. Men chancen er dog god. Vi undersøger i hvert fald gerne, for om vi kan matche eller gør det endnu bedre

Vi har nok Europas bedste netværk af producenter og forhandlere, det gør vi er ret så konkurrencedygtige på priser. Dertil vægter vi ærlighed og service højt.

Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os og vi vil gøre alt for, at du får det du ønsker til den bedste pris.

De bedste hilsner

Ejer

John Slater

Billede af ejer